Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Gebroeders Cohenstraat 10 - DEVENTER

Gebroeders Cohenstraat 10

Deventer

  • Type: eengezinswoning tussenwoning
  • Bouwjaar: 2021
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 141 m2
  • Woon opp. ca.: 129 m2
verkocht

Gebroeders Cohenstraat 10 te Deventer

Op zoek naar een woning die volledig klaar is voor de toekomst? Deze prachtige nieuwbouwtussenwoning, gelegen in de gewilde wijk Steenbrugge, heeft alles wat je nodig hebt. De woning is opgeleverd in 2021, optimaal geïsoleerd, is volledig gasloos, heeft 12 zonnepanelen, HR++ glas, waterontharder, een warmtepomp, boiler en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, oftewel enorm comfortabel en ook nog eens duurzaam. Lage energielasten en lage onderhoudskosten!

Interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons kantoor op voor het maken van een afspraak!

Steenbrugge is een heerlijke nieuwe woonwijk met veel groene ruimtes tussen de woningen in de wijk.
Het Zandweteringspark, het nabijgelegen bos en de wijk zelf biedt vele fiets- en wandelpaden.
Voorzieningen zoals winkels, supermarkt, kinderopvang en basisscholen zijn op korte fietsafstand van de woning gelegen. Binnen 10 minuten ben je in het centrum van Deventer en op het NS station. De A1 is via diverse uitvalswegen goed en snel te bereiken.

De woning heeft een eigen website.
Kijk voor meer informatie op: gebroederscohenstraat10.nl

Omschrijving van de woning:
Hal met toilet, meterkast, technische ruimte, trapopgang en toegang tot de woonkamer.
De royale woonkamer is een heerlijke ruimte met aan de achterzijde grote raampartijen die voor veel lichtinval in de woning zorgen en uitzicht geven op de tuin.. De moderne keuken aan de voorzijde van de woning heeft een strakke afwerking met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven, een ruime koel-/vriescombinatie.
De gehele begane grond is voorzien van een stijlvolle tegelvloer met houtlook, die niet alleen mooi oogt, maar ook heerlijk warm aanvoelt dankzij de vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Hier zijn drie royale slaapkamers, overloop en een ruime badkamer.
In de moderne badkamer is een douche, een toilet en een badkamermeubel met dubbele wastafel aanwezig.

De zolderverdieping biedt extra ruimte en mogelijkheden. Hier bevindt zich een voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en droger en een ruime vierde slaapkamer, met aan de straatkant zijde bijna over de gehele breedte een dakkapel die voor enorm veel licht op de bovenverdieping zorgt!

De woning beschikt over een fraai aangelegde groene tuin op het oosten. De tuin is verder voorzien van een schuur voor extra opslagruimte en je fietsen. Bovendien is er een breed pad achterom, als je deze uitloopt kom je op een parkeerpleintje uit waar je de auto openbaar kunt parkeren. De woning ligt met de voorzijde aan een fiets- en wandelpad, wat een enorme rust oplevert door de afwezigheid van autoverkeer

Bijzonderheden:
-Instapklaar;
-Volledig gasloos;
-12 Zonnepanelen;
-Warmtepomp;
-Energielabel A+++;
-Vloerverwarming;
-Luxe keuken;
-Moderne badkamer;
-Fraai aangelegde tuin.

Wonen op Steenbrugge betekent wonen in een rustige en kindvriendelijke wijk. De woning is instapklaar en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel, duurzaam en modern leven.
Hebben we je overtuigd? Wacht niet langer!
Bel snel voor het inplannen van een bezichtiging!
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.