Getreuer Makelaars
Brochure downloaden
Rozenhof 6 - OLST

Rozenhof 6

Olst

  • Type: eengezinswoning twee onder een kapwoning
  • Bouwjaar: 1964
  • Bouwvorm: bestaande bouw
  • Perceel opp.: 153 m2
  • Woon opp. ca.: 99 m2
verkocht

Rozenhof 6 te Olst

Gemoderniseerde en uitgebouwde twee-onder-één kap woning met garagebox!

Aan een rustig hofje met slechts bestemmingsverkeer is deze uitstekend onderhouden en uitgebouwde twee-onder-één kap woning gelegen. De achterzijde is over de gehele breedte van de woning uitgebouwd en op de tweede verdieping is een riante kunststof dakkapel geplaatst. Dankzij de uitbouw en dakkapel is er extra leefruimte ontstaan en beschikt de woning over een riante woonkamer met open verbinding naar de keuken en vier ruime slaapkamers.

Door de jaren heen is deze sfeervolle en strak afgewerkte woning grondig gemoderniseerd. Zo zijn in 2018 de uitgebouwde keuken vernieuwd, de meterkast inclusief bedrading en zijn er 12 zonnepanelen aangelegd. Ook de tuin is niet aan de aandacht ontsnapt; de huidige eigenaren hebben een houten berging aan de zijgevel aangebouwd en een sfeervol houten tuinhuis achterin de tuin gerealiseerd. Ideaal voor diegene die in de frissere maanden van het jaar ook van het buitenleven wil genieten!

Indeling

Begane grond: Entree, hal, meterkast, trapopgang, provisiekast en modern toilet. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. De uitgebouwde woonkamer (2004) is zeer licht dankzij de ramen aan de voor- en achterzijde en de extra ramen in de zijgevel, zo doet deze doorzonkamer zijn naam eer aan! Voor in de woonkamer is het zitgedeelte gerealiseerd en aan de achterzijde is er volop ruimte voor een grote eettafel. Ook is er een aansluiting aanwezig voor bijvoorbeeld een hout- of palletkachel (de huidige kachel gaat met de eigenaren mee).

Aansluitend aan de woonkamer is de moderne keuken (2018) te bereiken. De half open keuken met daklicht, is opgesteld in een hoek vorm en voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi magnetron en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is een hal te bereiken met deur naar de achtertuin en de inpandige berging die geïsoleerd is en voorzien van een vaste kast, elektra en verwarming.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers te bereiken waarvan de kleinste slaapkamer een vaste kast heeft. De nette en uitgebouwde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche. Middels een vaste trap is de zolder te bereiken.

Tweede verdieping: Deze verdieping is in 2014 vergroot middels een dakkapel aan de achterzijde die is aangelegd over nagenoeg de gehele breedte van de woning. Op de ruime overloop is de omvormer voor de zonnepanelen en airco opgesteld, evenals een kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanaf de overloop is een vierde slaapkamer te bereiken met vaste kasten waarvan een dient als opstelplek voor de ATAG cv-ketel (2015).

Bijzonderheden

- Schilderwerk buitenzijde in 2019 uitgevoerd;
- Uitbouw begane grond over de gehele breedte van de woning (2004);
- Dakkapel 2e verdieping uitgevoerd in kunststof, geplaatst over nagenoeg gehele breedte woning (2014);
- In 2018 is de keuken vernieuwd, evenals de meterkast en elektra;
- Elektrische screens voor- en achterzijde aanwezig, airco op zolder;
- Drievoudig HR-glas, gevel isolatie, dak isolatie en 12 zonnepanelen;
- Definitief energielabel C;
- Strak gestucte wanden en plafonds;
- Houten berging en sfeervol tuinhuis geplaatst in 2017;
- Eigen garagebox met carport.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.
Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM kantoren vindt u op Funda.nl.